Over Siermakers

Mensen goede sier laten maken met onze altijd stralende bloemen. Met aandacht voor schoonheid en duurzaamheid. Dat is waar wij voor staan.

We leveren complimenten! Onze klanten krijgen complimenten over onze bloemen van hun klanten, gasten en medewerkers. Daar wordt iedereen blij van.

We zijn met twee Siermakers. We zorgen er samen voor dat jij jouw gasten, klanten en medewerkers kunt ontvangen in een fijne sfeer!


Marita van der Hart: Ontwerp en creatie ...................................... Niels Overbeeke: Operationele zaken

Haal de mensen bij je binnen, stimuleer ze om terug te komen en waardeer je medewerkers door een mooie decoratie te plaatsen. Jij maakt je wensen kenbaar en wij regelen alles!

Blauwe vaasjes met zijden bloemen

Decoratie maat L - door minder vaasjes te leveren, kunnen we dergelijke decoraties ook als maat S of M leveren

We leveren met name aan druk bezette ondernemers en particulieren, die ieder seizoen een metamorfose voor het interieur van hun bedrijf, woning en/of vakantiehuis willen.

Bloesemboom met echte takken en zijden bloemen in hoge witte vaas

Voor onze klanten maken we soms ook decoraties in andere formaten, zoals bovenstaande bloesemboom, die we bij de klant ter plaatse hebben gemaakt.

Kunstplant in ovale groene vaas

We hebben ook schitterende kunstplanten. Deze zien er heel natuurlijk uit, zoals je kunt zien op de foto hierboven.

Als we na 3 maanden weer nieuwe decoraties komen brengen, horen we graag hoe de reacties waren. Met die feedback kunnen we vol energie aan de slag om ook voor het volgende seizoen spraakmakende decoraties te maken, die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onze leveranciers brengen 2 keer per jaar een nieuwe collectie bloemen uit en ook voor de vazen volgen de trends elkaar snel op.

Zijden bloemen in felle kleuren in okergele vaas

Decoratie maat S

Deze factoren - feedback van onze klanten en nieuwe producten van onze leveranciers - zorgen ervoor dat ons vak uitermate boeiend blijft.

Zo worden we steeds uitgedaagd om nieuwe toepassingen en combinaties te gebruiken voor onze unieke decoraties.

Object van verkoold hout met zijden bloemen

Decoratie maat M

We hebben een fijn atelier bij Microlab (Strijp-S) in Eindhoven. Een bruisende werklocatie met veel creatieve ondernemers.

Wil je meer lezen over het ontstaan van ons bedrijf en hoe we tot dit concept zijn gekomen? Lees dan het interview met ons voor het nieuws platform Driehoek Strijp-S.

Stoere decoratie van hout met kunstbloemen

Decoratie maat L